Monday, September 24

Howaa.. da stop menulis ke??

Assalamualaikum..
getting new day fellas..
hah.. itulah tanda tanya kan??

Mesti tertanya apesal dah tak upload bab baru ni??
asyik yang lame aje.. bila nak upload??
dah tak ade idea nak sambung dah ke??

mesti itu soklannye kan??
Hah.. bukan dah takde idea ehh..
disebabkan blog ini juga dah lama berkepuk, berhabuk, bersawang da..
idea melambak, dah ada banyak dah pun..
tapi malas nak upload aje..
hahahahaha...

nak kurangkan menaip sebab takmo kena carpal turnel syndrome..
haaa.. bukan dah takde citer yang nak dibuat..
terlalu banyak, and ada jugak yang dah banyak ditaip..
tapi menaip ni kene dikurangkan sikit la apetah lagi dah masuk kelas ni..
asaimen pun dah start sikit-sikit kan..

(tapi main game memang banyak.. >.<)

Insya-Allah..kalau ada kerajinannye..
omo--omo-- bilenye nak rajin tuh...
mianhamnida~~

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 
|Saye,Dia,Mereka,Semua| Blogger Template by Ipietoon Blogger Template